BEROEPS

VERKEERSREGELAARS

Er komt steeds meer ”geel” op straat. Door het drukker worden op de weg is het steeds moeilijker om het verkeer “zichzelf” te laten regelen met behulp van goede bebording. Daardoor wordt er vaker een beroep gedaan op verkeersregelaars. Aan deze vraag wil THS graag voldoen. Bij ons staat het “zoveel mogelijk ontzorgen” van de opdrachtgever voorop.

THS wil graag de kwaliteit leveren die u als opdrachtgever vraagt en mag verwachten. Om hier aan te voldoen en een constante kwaliteit te borgen stellen wij een aantal minimale eisen aan al onze medewerkers:

Ze zijn allen in bezit van de landelijke aanstellingspas beroepsverkeersregelaar

VCA-gecertificeerd

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Uiteraard hebben onze medewerkers, die naast het verkeer regelen ook anderen werkzaamheden uitvoeren, de daarvoor benodigde en wettelijk vereiste opleidingen genoten. Naast deze vereisten geven wij regelmatig trainingen ten aanzien van BHV, (vernieuwde) regelgeving, omgangsvormen, omgaan met agressie, enzovoort. Op deze wijze hebben wij een team van verkeersregelaars die in staat is om het gedrag van verkeersdeelnemers in te schatten en daar naar te handelen. Zodat hun eigen veiligheid, die van uw medewerkers en de overige verkeersdeelnemers is gewaarborgd.

Hospitality is ook iets wat we onze medewerkers mee geven. Vaak zijn zij het eerste aanspreekpunt voor uw bedrijf of gemeente. Door middel van goede instructie voor af kunnen zij adequaat en correct weggebruikers en bezoekers van uw gemeente informeren en of verwijzen.

Onze verkeersregelaars staan voor u klaar. In weer en wind voeren zij hun taak uit. Gewoon regulier werk. Maar ook bij calamiteiten kunt u rekenen op verkeersregelaars, die op tijd, goed voorbereid en representatief aan het werk gaan.

We zijn dan ook trots op de, met succes uit gevoerde werkzaamheden die we in onze portofolio hebben. Onze opdrachtgevers zijn aannemers in de gww- sector maar ook een tweetal grote steden in de randstad mogen we tot onze vaste clientèle rekenen. Ook voor evenementen in onze regio word regelmatig onze inzet gevraagd.

Wij werken veelal regionaal en zijn daardoor bekend met de verschillende situaties ter plekke zoals bijvoorbeeld ov-en calamiteiten routes en we zijn altijd snel ter plaatsen.

Wilt u meer weten over het inzetten van onze verkeersregelaars? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

KIJKT U OOK EENS NAAR ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.